Bloemrijke rand Roosendaal 1 carloOp 21 februari 2013 had de ANV Brabantse Wal de eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) sinds de oprichting op 17 november 2011. De ALV was in “Gasterij De Afspanning” in Heerle.

Het was een boeiende vergadering met vele onderwerpen.

Op de ALV waren er 16 aanwezigen. Het bestuur had meer aanwezigen verwacht, maar het was een interessante en goede vergadering met veel informatie en discussie. Zo werden de jaarverslagen van de secretaris en penningmeester gepresenteerd. Ook het Jaarplan van 2013 en de begroting 2013 passeerden de revue. Tijdens de rondvraag bleek wat er allemaal leeft bij de leden. Er werden vele vragen gesteld en er waren goede discussies.

Na de pauze was er een presentatie van Eric de Jonge uit Rilland Bath met als onderwerp “Flora en fauna van de Babantse Wal”. Eric werkt namens de Brabants Landschap in de Brabantse Wal. Met vele foto’s en filmpjes illustreerde hij wat voor dieren er allemaal leven in de bosrijke gebieden van de Brabantse Wal en hoe rijk de flora en fauna is. De aanwezigen genoten van de boeiende uitleg. Men had niet verwacht dat er zo’n rijk leven in de Brabantse Wal aanwezig is, heel bijzonder.

Klik hier voor notulen.